ZANZZ V O O R W A A R D E N


VOORWAARDEN

Door opdracht te geven aan Zanzz voor levering, is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is.

BETALING
Zodra uw betaling is ontvangen, zal Zanzz uw bestelling verwerken. De orderbevestiging komt bij u binnen via e-mail. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen, welke wij vervolgens in behandeling nemen.  Het is daarom belangrijk dat U het juiste mailadres en verzendadres opgeeft. Alle prijzen staan vermeld in euro`s en zijn inclusief BTW, modelwijzigingen en typefouten voorbehouden.

BEZORGING
De door u bestelde goederen worden door TNT-Post pakketservice geleverd. Bestellingen worden in de regel binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling, geleverd op het adres zoals aangegeven op het bestelformulier.
Alle informatie welke wordt gegeven via deze site, wordt strikt persoonlijk gebruikt en zullen wij op geen enkele wijze aan derden afstaan. Verzendkosten zijn gratis.Buiten nederland zijn de verzendkosten 15,00 voor pakketpost.

RETOUREN
Voldoet het produkt niet aan uw verwachting? U kunt dan het product retourneren naar zanzz met de factuur ingesloten. Zonder factuur doen wij geen retourbetaling. Er worden alleen artikelen retour genomen mits alle kaarten en labels eraan zitten en de kleding niet gedragen is. Zet duidelijk op de factuur uw rekeningnummer. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor de klant. Uitverkoop/Sale artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. ( indien sale artikelen toch retour worden verzonden zullen wij de door ons betaalde verzendkosten in rekening brengen)

U dient de goederen in dezelfde staat te retourneren als waarin ze geleverd zijn.
Wanneer de termijn van 10 dagen na levering is verstreken, zal Zanzz de retourzending niet meer aanvaarden. Bij retourzending zullen de verzendkosten voor client zijn. Als u onder rembours of ongefrankeerd de artikelen terug stuurt zullen deze van het totaal bedrag verekend worden, minimaal 13,- euro.

Indien uw klacht terecht is, zullen wij overgaan tot vervanging (indien produkt nog voorradig of na te bestellen is), reparatie of vergoeding van het artikel. Bij beschadiging door de klant, op welke wijze dan ook, zal de klant het recht op vergoeding of vervanging of reparatie van het artikel, verliezen.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing. Als u items bestelt via de Zanzz website geldt het volgende:

WET KOPEN OP AFSTAND
Europese richtlijn 97/7/EG, het Nederlands wetsvoorstel 26 861 en Staatsblad 617 van 28 december 2004

Zanzz beschikt over een website (www.zanzz.nl) ten behoeve van de communicatie met haar klanten. Tevens biedt de website van zanzz informatie over haar producten, en kunnen de producten via de website van zanzz worden gekocht. KvK-inschrijfnummer: 34231477 gedeponeerd te Noord-west Holland.
De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product in de webshop genoemd. Indien men meer informatie wenst, kan men de keuze “meer info” aanklikken. De prijs staat onder de omschrijving van het product vermeld. Zoals duidelijk is aangegeven, is de vermelde prijs inclusief 19% BTW.
Kopers betalen vooruit en verzending geschied achteraf na ontvangst van betaling.  Het retour zenden van artikelen is op kosten van de koper. Alle betalingen gaan per bankoverschrijving. Het gebruik van de website van Zanzz brengt geen extra kosten met zich mee, behalve de kosten die voor het tot stand brengen van een internetverbinding gebruikelijk zijn. Producten worden direct verstuurd, na ontvangst van betaling. Onze dagen voor verzending zijn maandag, woensdag en vrijdag. U ontvangt een E-mail wanneer het product verstuurd is. Zanzz is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de producten tijdens de verzending door TPG Post. Model/kleur kunnen afwijken van de foto. Contactgegevens van Zanzz, alsmede After sales service en garantie, zijn vermeld op de website. Bij elke overeenkomst in geval van koop op afstand heeft koper een termijn van 10 dagen waarbinnen hij de overeenkomst zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen kan herroepen. Koper moet in voorkomende gevallen de kosten van toezending en terugzending van de bestelde producten betalen. Zanzz zal binnen 10 dagen het bedrag dat reeds door koper voor het door hem bestelde is betaald terugbetalen. De termijn van het herroepingrecht gaat in op de dag waarop koper het door hem bestelde ontvangt.
Koper kan niet van het herroepingrecht gebruik maken als het gaat om gedragen producten; Zanzz zal alleen producten retour nemen indien de labels er aan zitten en met factuur. Indien Zanzz de overeenkomst niet kan uitvoeren, omdat het bestelde product niet leverbaar is, zal zij koper daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en de gelden die ter betaling van dat product reeds zijn overgemaakt binnen dertig dagen terugbetalen. Wanneer Zanzz de koper een product van gelijke kwaliteit en prijs kan leveren, dan zal zij de koper daarvan op de hoogte stellen. In dat geval kan de levering van het product niet worden gelijkgesteld aan een ongevraagde levering. Tevens behoudt Zanzz zich het recht voor prijzen te wijzigen. In voorkomende gevallen zal een wijziging van de prijs aan koper worden gemeld voordat tot levering wordt overgegaan.

Zanzz besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Tevens aanvaardt Zanzz geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van adviezen of ideeën verstrekt door Zanzz via deze website.

Kortingsaktie worden verekend bij retourzending naar ratio . Het aantal artikelen wordt gedeeld door het bedrag van de korting. Mocht het totaal bedrag boven de aktie blijven na retourzending dan zal geen verekening plaats vinden.


ZANZZ 2023 | All Rights Reserved | Mient 25 | 1811 NB Alkmaar | 072 5127893 | info@zanzz.nl | KvK Alkmaar 34231477 | NL36ABNA 0484665650 | BIC: ABNANL2A | 


 

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze brief. Zo wordt u van alle ins & outs omtrent Zanzz op de hoogte gehouden.
AANMELDEN
© 2007 - 2024 Zanzz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel